U kunt ons bereiken op 0320-268330

Marinesports

 • Helaas, niks gevonden!

 •  

  Nieuwe boot kopen

   

  Zoekt u een boot die eenvoudig mee te nemen is op vakantie, tijdens een dagje uit of als bijboot tijdens uw vaartrip? Wilt u ontdekken of varen iets voor u is? Of gaat u het water op om te vissen? BBS Watersport beveelt u de rubberboten van Marinesports aan.

   

  Marinesports rubberboot

   

  Bij BBS Watersport vindt u boten van Marinesports in diverse soorten en maten. Iedere Marinesports boot is gemaakt van slijtvast PVC met een tussenlaag van scheurbestendig polyester. Marinesports levert haar boten inclusief draagtas, voetpomp en reparatieset.

   

  Garantie

  Op uw Marinesports boot krijgt u twee jaar garantie. De boten zijn voorzien van het CE-keurmerk.

   

  MSF Rib serie

  De Marinesports MSF Rib serie is verkrijgbaar in vier varianten: 3,10 Luxe, 3,60 Luxe, 4,00 Luxe en 4,30 Pro. Alle boten uit deze serie zijn voorzien van een vlakke antislipvloer van polyester.

  In de drie kleinste Rib’s is het mogelijk een jockeyseat of stuurconsole met besturing en schakelkast te plaatsen. Het topmodel 4,30 Pro is helemaal compleet. Deze Marinesports rubberboot kan een motorvermogen van maar liefst 40 pk aan.

   

  MSD Luxe serie

  De populaire Marinesports MSD Luxe serie bestaat uit tien varianten. Deze veelzijdige lijn is verkrijgbaar met een airdeck- of aluminiumvloer in de maten 2,30 tot en met 3,00 meter.

  Standaard bevatten de Marinesports rubberboten in de MSD Luxe serie een overdrukventiel, een verstelbare aluminium bank, een spatrand met RVS-ogen en een flinke grijplijn rondom de boot.

   

  Airdeckvloer

  De Marinesports rubberboot met airdeckvloer is licht van gewicht en de pakmaten zijn gering. De airdeckvloer geeft boten prima vaar- en roei-eigenschappen. Bovendien verhoogt de airdeckvloer het zitcomfort en is het opbouwen van deze boten heel eenvoudig.

   

  Aluminiumvloer

  De Marinesports rubberboot met aluminiumvloer is stevig en stabiel. De vloer is onderhoudsvrij en geeft rubberboten goede vaar- en roei-eigenschappen.

  Aanmelden voor nieuwsbrief

  Er is een fout opgetreden Uw aanmelding is verstuurd Bezig met versturen...

  Onder meer dealer van

  Aangesloten bij

  © 2012 BBS Watersport Home Over ons Boten Shop Onderhoud Stalling Contact