U kunt ons bereiken op 0320-268330

U wilt een motorboot kopen?

Ontdek in onze showroom welke motorboten te koop zijn. Wilt u heerlijk genieten van de rust op het water zonder zelf uw boot voort te bewegen? BBS Watersport biedt u voldoende mogelijkheden.

 

 

Sloep, speedboot of rubberboot

Kiest u voor een sloep van Oudhuijzer of Topcraft, gaat u voor de snelheid van een Style speedboot of toch voor het gemak van een Marinesports rubberboot? Bijna alle boten in het assortiment van BBS Watersport worden door een motor voortgedreven.

 

 

Binnen- of buitenboordmotoren

Beschikt u over een boot zonder motor? BBS Watersport brengt uw boot in beweging. Hoeveel paardenkracht heeft u nodig? Wij bieden u losse binnenboordmotoren, buitenboordmotoren en fluister- of elektromotoren, passend bij uw vaartuig.

 

 

Motorboot te koop

Omdat wij dagelijks watersporters ontvangen die motorboten willen kopen, is onze showroom ook interessant voor particuliere verkopers. Wij bieden de gelegenheid een motorboot te koop te zetten. Onze expertise geeft de kopende partij de garantie van een betrouwbare aankoop.

Ontbreekt de boot van uw keuze in ons uitgebreide assortiment? Daag ons uit met uw zoekopdracht. BBS Watersport brengt graag vaarwensen in vervulling. Laat ons weten welke motorboot u wilt kopen en wij gaan speciaal voor u op zoek.Aanmelden voor nieuwsbrief

Er is een fout opgetreden Uw aanmelding is verstuurd Bezig met versturen...

Onder meer dealer van

Aangesloten bij

© 2012 BBS Watersport Home Over ons Boten Shop Onderhoud Stalling Contact