U kunt ons bereiken op 0320-268330

Oud Huijzer


 

Nieuwe boot kopen

Bent u op zoek naar een nieuwe boot? Eén van de betrouwbare merken die u aantreft in het assortiment van BBS Watersport is Oudhuijzer. Met een Oudhuijzer sloep besteedt u uw kostbare vrije tijd goed. Geniet ontspannen van de natuur op het water en laat stress aan wal achter.

 

Oudhuijzer sloep; maten en kleuren

De Oudhuijzer sloepen variëren in lengte van 4,20 tot 7,00 meter. De smalste boot is 1,75 meter breed, de langste 2,60 meter. BBS Watersport biedt u alle maten uit de productlijn, in elke gewenste RAL-kleur en met keuze uit 32 verschillende kleuren kussens.

 

Liefde voor het ambacht

Oudhuijzer bouwt sloepen volledig met de hand, volgens de traditionele hand lay-up methode. De bouwer gebruikt de beste grondstoffen die beschikbaar zijn. Oudhuijzer vervaardigt cabrioletkappen en kussensets van hoogwaardige, slijtvaste en waterbestendige Sunbrella-stoffen. Touwfabriek Langman uit Nijkerk fabriceert sinds 1638 de kabelaringen van de beste materialen.

 

Over Oudhuijzer

Scheepjes waren 200 jaar geleden onmisbaar in het oude veengebied De Ronde Venen in Utrecht. In het buurtschap ‘Oudhuyzen’, waar ‘houthusen’ stonden, vervoerden veenlieden, turfschippers en boeren hun producten met ‘pramen’.

De tijd van pramen en houthusen is voorbij, maar in een Oudhuijzer boot is de liefde voor het oude ambacht nog altijd terug te vinden. Oudhuijzer combineert die liefde met kennis van de modernste technieken en materialen.

 

Kwaliteit en perfectie

BBS Watersport werkt samen met Boat Import Holland. Deze importeur ontwikkelt en test uw Oudhuijzer boot zelf en staat garant voor kwaliteit en perfectie.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Er is een fout opgetreden Uw aanmelding is verstuurd Bezig met versturen...

Onder meer dealer van

Aangesloten bij

© 2012 BBS Watersport Home Over ons Boten Shop Onderhoud Stalling Contact