U kunt ons bereiken op 0320-268330

Rubberboot kopen

Zoekt u een boot die eenvoudig mee te nemen is op vakantie of tijdens een dagje uit? Wilt u ontdekken of varen iets voor u is? Of gaat u het water op om te vissen? Bij BBS Watersport is altijd een rubberboot te koop die aansluit op uw wensen.

 

Marinesports

Bij BBS Watersport zijn rubberboten van het merk Marinesports te koop in diverse soorten en maten. Iedere Marinesports boot is gemaakt van slijtvast PVC met een tussenlaag van scheurbestendig polyester. Marinesports levert haar boten inclusief draagtas, voetpomp en reparatieset.

 

Bekijk onze Marinesports rubberboten

 

 

MSD Luxe serie en MSF Rib serie

BBS Watersport heeft rubberboten van Marinesports te koop uit de populaire series MSD Luxe en MSF Rib. Al deze boten zijn van een hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs. De vaareigenschappen van de rubberboten in beide series zijn uitstekend.

 

De Marinesports MSF Rib serie is verkrijgbaar in vier maten, allemaal voorzien van een antislipvloer van polyester. De Marinesports MSD Luxe serie kent tien varianten. In deze serie kiest u voor een comfortabele airdeckvloer of een stevige, stabiele aluminiumvloer.

 

Garantie

Op uw Marinesports rubberboot krijgt u bij BBS Watersport standaard twee jaar garantie. Alle rubberboten zijn voorzien van het CE-keurmerk. U maakt dus een betrouwbare keuze.Aanmelden voor nieuwsbrief

Er is een fout opgetreden Uw aanmelding is verstuurd Bezig met versturen...

Onder meer dealer van

Aangesloten bij

© 2012 BBS Watersport Home Over ons Boten Shop Onderhoud Stalling Contact