U kunt ons bereiken op 0320-268330

Nieuwe sloep kopen

 

Wilt u een sloep kopen om het water op te gaan en te genieten van rust en natuur? In onze showroom kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment. Bij BBS Watersport zijn sloepen te koop van de merken Oudhuijzer en Topcraft.

 

Oudhuijzer

De sloepen van Oudhuijzer variëren in lengte van 4,20 tot 7,00 meter. De smalste boot is 1,75 meter breed, de langste 2,60 meter. BBS Watersport biedt u alle maten uit de productlijn, in elke gewenste RAL-kleur en met keuze uit 32 verschillende kleuren kussens.

 

Bekijk onze Oudhuijzer sloepen

 

 

 

Topcraft

Zoekt u een goedkope sloep? Topcraft maakt varen voor iedereen betaalbaar. De modellen die u in onze showroom aantreft variëren in lengte van 3,30 tot 4,85 meter. Voor iedereen is er een passende sloep te koop. Met een outboardsloep uit de Classic-lijn kiest u voor kwaliteit voor en concurrerende prijs.

Dankzij de populariteit van Topcraft behouden de sloepen lang hun waarde. Informeer bij BBS Watersport naar de inruilwaarde van uw gebruikte sloep, als u een nieuwe sloep wilt kopen.

 

Bekijk onze Topcraft boten

 

 

 

Kwaliteit en perfectie

BBS Watersport werkt samen met Boat Import Holland. Deze importeur test alle sloepen zelf en staat garant voor kwaliteit en perfectie. Boat Import Holland ontwikkelt bovendien nieuwe modellen.Aanmelden voor nieuwsbrief

Er is een fout opgetreden Uw aanmelding is verstuurd Bezig met versturen...

Onder meer dealer van

Aangesloten bij

© 2012 BBS Watersport Home Over ons Boten Shop Onderhoud Stalling Contact