U kunt ons bereiken op 0320-268330

Topcraft


Nieuwe boot kopen

Bent u op zoek naar een nieuwe boot? Topcraft maakt varen voor iedereen betaalbaar. Wie met een Topcraft boot het water opgaat, geniet ongedwongen van de natuur en laat de alledaagse drukte varen. BBS Watersport biedt u de kwaliteit van Topcraft in diverse modellen.

Topcraft boot

In welk formaat zoekt u een Topcraft? BBS Watersport biedt u Topcraft boten in modellen van 3,30 tot 4,85 meter lang. Topcraft gebruikt de beste grondstoffen en bouwt haar boten volledig met de hand. De traditionele hand lay-up methode verhoogt de kwaliteit van de polyesterromp van de boten.

Classic-lijn

Topcraft staat bekend om haar jaarlijkse noviteiten. Sinds 2012 is de compleet nieuwe Classic-lijn van Topcraft beschikbaar. Dit zijn outboardsloepen voor een concurrerende prijs. Kom naar onze showroom om de Topcraft sloep te bekijken.

Populair

Ruim 5.000 Nederlanders zijn inmiddels trotse eigenaar van een Topcraft boot. Door de populariteit van het merk behoudt een Topcraft boot vaak een goede restwaarde. Bent u op zoek naar een nieuwe boot en wilt u een goede inruilprijs voor uw gebruikte boot? Informeer bij BBS Watersport naar de mogelijkheden.

Kwaliteit

Boat Import Holland importeert sinds 1996 Topcraft boten. De importeur ontwikkelt nieuwe modellen en controleert de kwaliteit voor BBS Watersport.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Er is een fout opgetreden Uw aanmelding is verstuurd Bezig met versturen...

Onder meer dealer van

Aangesloten bij

© 2012 BBS Watersport Home Over ons Boten Shop Onderhoud Stalling Contact