U kunt ons bereiken op 0320-268330

Track en Trace

De vraag naar track en trace systemen geschikt voor boten groeit enorm. Om aan deze wens tegemoet te komen zijn wij leverancier geworden van Regent Marine Tack & Trace systemen.

Regent Mobile Securty B.V. het moederbedrijf van Regent Track & Trace is al sinds 1995 actief op het gebied van zakelijke en particuliere beveiliging en heeft zodoende veel kennis in huis.

 Waarom het Regent Marine Track en Trace boot systeem?

Bij het gebruik van track & trace in de watersport staat voorop dat een tracker vaak in een vochtige omgeving wordt geplaatst waarbij een goed bruikbare permanente stroomvoorziening niet altijd mogelijk is. Daarnaast is niet alleen diefstal van de boot zelf een risico maar ook de buitenboordmotoren zijn tegenwoordig een gewild goed onder het dievengilde.

De Marine Track en Trace boot module

Alle Marine Track & Trace boot systemen zijn dan ook voorzien van een waterdichte behuizing en uitgerust met een Heavy Duty battery-pack. Deze batterij zorgt er voor dat u bij dagelijks gebruik (2x melden) ten minste 3 jaar met dezelfde track & trace batterij kunt tracken en tracen, zonder dat er een externe accu nodig is. De kleine compacte trackers kunnen zowel in de boot als in een buitenboordmotor worden geplaatst en zijn verkrijgbaar in zowel draadloze-en bedrade versies. Kortom, veelzijdige Track & Trace boot modules voor uw vaartuig!

Klik op deze link om naar de webshop van Regent Track en Trace te gaan.

 Aanmelden voor nieuwsbrief

Er is een fout opgetreden Uw aanmelding is verstuurd Bezig met versturen...

Onder meer dealer van

Aangesloten bij

© 2012 BBS Watersport Home Over ons Boten Shop Onderhoud Stalling Contact