Consignatieverkoop

Aangezien niet iedereen de tijd heeft om zelf zijn boot te verkopen nemen wij u deze zorg graag uit handen door uw boot in consignatieverkoop te nemen. Wij dragen er zorg voor dat uw boot op zijn best gepresenteerd wordt. Dit doen wij door middel van professioneel beeldmateriaal met een uitgebreide omschrijving van de boot. Hiermee adverteren wij op verschillende boten verkoopsites als boten.nl, botentekoop.nl, marktplaats.nl, onze eigen (geheel vernieuwde) website en sociale media.

Uw boot zal gedurende de contractduur bij ons in de showroom komen te staan. Desgewenst kan de boot, tegen meerprijs en bij beschikbaarheid van havenplaatsen, in de haven komen te liggen zodat wij snel kunnen schakelen wanneer potentiële kopers zich aandienen. Bijkomend voordeel is dat de boot zo opgemerkt wordt in onze drukbezochte haven.

 

Wanneer wij uw boot in de consignatieverkoop nemen zal er een courtage worden gerekend over de werkelijke verkoopprijs. De courtageregeling zoals wij deze hanteren is als volgt:

  • 10% voor boten tot een (ver)koopsom van € 18.000,- met een minimum van € 1.000,-
  • 8% voor boten met een (ver)koopsom boven € 18.000,- met een minimum van € 1.800,-
  • 5% voor boten met een (ver)koopsom boven € 68.000,- met een minimum van € 5.440,-

 

De verschuldigde courtage wordt vermeerderd met de wettelijk verschuldigde btw. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of kom langs voor een vrijblijvende persoonlijke kennismaking.

Topcraft 405 Classic 1
Topcraft-484-Grande-Limit-4
Beneteau consignatie