MERKEN

Oud Huijzer

De Oud Huijzer sloepen stammen van oorsprong uit de Ronde Venen in Utrecht. Ze zijn vernoemd naar het buurtschap Oudhuyzen in het Gagelgebied. Oud Huijzer dankt zijn naam aan de houten huizen ‘Houthusen’ die er vroeger stonden. Merken

Oud Huijzer - Merken
Merken - Topcraft

Topcraft

Sinds 1996 ontwikkelt onze importeur consoleboten en tenders en inmiddels varen er al een ruime 5000 gelukkige Topcraft bezitters over de Nederlandse wateren. Topcraft staat bekend om zijn hoogwaardige afwerking, innovatieve ruime indelingen en dat tegen aantrekkelijke prijzen.

Tohatsu

Opgericht op 20 oktober 1922, Tohatsu Corporation, vervaardigde wagons.  In 1950 begon Tohatsu met de productie en verkoop van motorfietsen. In 1956 werd de eerste buitenboordmotoren geproduceerd onder de naam “OB- 2 “, een luchtgekoelde 1,5 pk buitenboordmotor.

Tohatsu - Merken
Silver Yacht - BBS Watersport

Silver Yacht

Nieuw in de verkoop bij BBS Watersport, Silver Yacht. Kort gezegd, ideale sloepen voor wie op zoek is naar luxe, maar hier geen klein fortuin aan wilt besteden.
De boten van Silver Yacht hebben een klassieke uitstraling wat door veel mensen wordt gezien als de echte ‘sloepen’

Pega

De PEGA boottrailer staat garant voor vele jaren rijplezier. Het basisconcept van alle PEGA boottrailers bestaat uit een extra degelijk chassis, zodat u ook in extreme omstandigheden op uw trailer kunt vertrouwen. Het robuuste chassis levert u tevens de uitstekende wegligging en lange levensduur.    Pega trailers

Pega - Merken
XC-Pro - Merken

XC-Pro

Experience – Adventure – Sportive – Fast – Light – Rough
Dé kernwoorden die de XC-Pro serie beschrijven. De bijzonder wendbare en sportieve boten van deze lijn zijn nu verkrijgbaar bij BBS Watersport.