MERKEN – OUD HUIJZER

BBS Watersport is officieel dealer van Oud Huijzer sloepen en tenders. In onze showroom vindt u een ruim aanbod van het actuele assortiment.

De Oud Huijzer sloepen stammen van oorsprong uit de Ronde Venen in Utrecht. Ze zijn vernoemd naar het buurtschap Oudhuyzen in het Gagelgebied. Oud Huijzer dankt zijn naam aan de houten huizen ‘Houthusen’ die er vroeger stonden.

Tweehonderd jaar geleden waren in deze veengebieden scheepjes onmisbaar voor de dagelijkse arbeid. Veenlieden, turfschippers en boeren gebruikten hun ‘pramen’ voor het vervoer van producten. De ‘Houthusen en pramen’ zijn verdwenen. Wat is gebleven is de liefde voor het oude ambacht, nu in combinatie met kennis van de modernste technieken en materialen.

Wat de boten  uniek maakt is dat ieder model zich onderscheidt van de rest. Zo beginnen de tenders vanaf 4,70 meter en heb je ook al een ruime sloep vanaf 4,80 meter. De boten zijn uitgerust met veel opbergruimte, luxe kussensets en een mooie dikke kabelaring. Productie van de boten vind plaats in Polen. Waar het grote verschil te vinden valt is dat deze boten casco in Nederland geleverd worden. Alle uitrusting zoals een cabrioletkap, kabelaring, kussensets of een bimini zijn van Nederlandse makelaardij. Zo krijgt u een boot van hoge kwaliteit voor een relatief betaalbare prijs. Dat is de kracht van dit merk. Kwaliteitsproducten van lokale partijen die samen een betrouwbaar eindproduct vormen. Daarbij kunt u de boot verder volledig naar eigen wens uitrusten, het gaat tenslotte om polyester. Hier kunnen wij van alles mee, van inbouwkoelkast tot een uitgebreide geluidsinstallatie, wij creëren het voor u.

Merken - Oud Huijzer

In ons assortiment

€ 8.695,-

Oud Huijzer 480 Luxury

Veel zitcomfort en luxe in deze handzame sloep

€ 11.695,-

Oud Huijzer 575 Luxury

Veel luxe en ruimte voor een scherpe prijs

€ 21.950,-

Oud Huijzer 700 Tender

De designtender van Oud Huijzer