Merken

Oud Huijzer

De Oud Huijzer sloepen stammen van oorsprong uit de Ronde Venen in Utrecht. Ze zijn vernoemd naar het buurtschap Oudhuyzen in het Gagelgebied. Oud Huijzer dankt zijn naam aan de houten huizen ‘Houthusen’ die er vroeger stonden.

Topcraft

Sinds 1996 ontwikkelt onze importeur consoleboten en tenders en inmiddels varen er al een ruime 5000 gelukkige Topcraft bezitters over de Nederlandse wateren. Topcraft staat bekend om zijn hoogwaardige afwerking, innovatieve ruime indelingen en dat tegen aantrekkelijke prijzen.

TOHATSU

Opgericht op 20 oktober 1922, Tohatsu Corporation, vervaardigde wagons.  In 1950 begon Tohatsu met de productie en verkoop van motorfietsen. In 1956 werd de eerste buitenboordmotoren geproduceerd onder de naam “OB- 2 “, een luchtgekoelde 1,5 pk buitenboordmotor.

Style

Style heeft zich ontwikkeld van een klein bedrijf in nautische glasvezel, naar de productie van de eerste buitenboordmotor in 1993 en de lancering van het merk Style in 1998. Vervolgens waren zij de eerste die een motorboot invoeren van meer dan 8,5 meter in 2018.

Pega

De PEGA boottrailer staat garant voor vele jaren rijplezier. Het basisconcept van alle PEGA boottrailers bestaat uit een extra degelijk chassis, zodat u ook in extreme omstandigheden op uw trailer kunt vertrouwen. Het robuuste chassis levert u tevens de uitstekende wegligging en lange levensduur.

XC Pro

Experience – Adventure – Sportive – Fast – Light – Rough
Dé kernwoorden die de XC Pro serie beschrijven. De bijzonder wendbare en sportieve boten van deze lijn zijn nu verkrijgbaar bij BBS Watersport.