Merken

Oud Huijzer

De Oud Huijzer sloepen stammen van oorsprong uit de Ronde Venen in Utrecht. Ze zijn vernoemd naar het buurtschap Oudhuyzen in het Gagelgebied. Oud Huijzer dankt zijn naam aan de houten huizen ‘Houthusen’ die er vroeger stonden. Merken

Oud Huijzer - Merken
Merken - Topcraft

Topcraft

Sinds 1996 ontwikkelt onze importeur consoleboten en tenders en inmiddels varen er al een ruime 5000 gelukkige Topcraft bezitters over de Nederlandse wateren. Topcraft staat bekend om zijn hoogwaardige afwerking, innovatieve ruime indelingen en dat tegen aantrekkelijke prijzen.

Tohatsu

Opgericht op 20 oktober 1922, Tohatsu Corporation, vervaardigde wagons.  In 1950 begon Tohatsu met de productie en verkoop van motorfietsen. In 1956 werd de eerste buitenboordmotoren geproduceerd onder de naam “OB- 2 “, een luchtgekoelde 1,5 pk buitenboordmotor.

Tohatsu - Merken
Style - Merken

Style

Style heeft zich ontwikkeld van een klein bedrijf in nautische glasvezel, naar de productie van de eerste buitenboordmotor in 1993 en de lancering van het merk Style in 1998. Vervolgens waren zij de eerste die een motorboot invoeren van meer dan 8,5 meter in 2018.

Pega

De PEGA boottrailer staat garant voor vele jaren rijplezier. Het basisconcept van alle PEGA boottrailers bestaat uit een extra degelijk chassis, zodat u ook in extreme omstandigheden op uw trailer kunt vertrouwen. Het robuuste chassis levert u tevens de uitstekende wegligging en lange levensduur.    Pega trailers

Pega - Merken
XC-Pro - Merken

XC-Pro

Experience – Adventure – Sportive – Fast – Light – Rough
Dé kernwoorden die de XC-Pro serie beschrijven. De bijzonder wendbare en sportieve boten van deze lijn zijn nu verkrijgbaar bij BBS Watersport.

BBS Watersport werkt enkel met gerenommeerde merken in de botenwereld.
Wij zijn officieel dealer van Oud Huijzer, Topcraft, Tohatsu, Pega, Style en XC-Pro.

Uiteraard hebben wij ook nauw contact met andere leveranciers en dan met name op het gebied van bootmotoren. Wij zien vaak dat klanten bepaalde ervaringen met motoren hebben. Zodoende leveren wij het liefst de motor waar uw eigen voorkeur naar uitgaat. Dit kan iets simpels zijn als een familielid die al jarenlang zijn Suzuki motor gebruikt zonder ooit problemen gehad te hebben. Dit gevoel willen wij u ook meegeven.
Het gevoel van keuzevrijheid en de boot precies samengesteld zoals u dat wil.