MERKEN – STYLE

Style heeft zich ontwikkeld van een klein bedrijf in nautische glasvezel, naar de productie van de eerste buitenboordmotor in 1993 en de lancering van het merk in 1998. Vervolgens waren zij de eerste die een motorboot invoeren van meer dan 8,5 meter in 2018. Het merk staat bekent om het voortdurend ontwikkelen van nieuwe modellen. Zodoende realiseren zij een gemiddelde jaarlijkse groei van maar liefst 20%, houden ze circa 300 medewerkers aan het werk en produceren ze gemiddeld 100 boten per maand!

De speedboten zijn strak vormgegeven. Het ontwerp hebben ze niet alleen bedacht, maar is in samenwerking gegaan met Porsche Consultancy. De sierlijke, maar uiterst sportieve lijnen zijn terug te vinden in alle modellen. Het assortiment varieert van inboards naar outboards en van cabines tot sundecks. Als u op zoek bent naar een nieuwe speedboot is de kans groot dat uw nieuwe boot een Style wordt.

Twijfelt u of u wel een speedboot wil? Bekijk dan ook eens onze tenders, ofwel snelvarende sloepen. Deze bieden u de snelheid van een speedboot en het comfort van een sloep. Bekijk bijvoorbeeld de Oud Huijzer 700 Tender of de Topcraft 605 Tender.

In ons assortiment

€ 9.999,-

Style Fibrafort 160

Schitterende Bowrider uit Braziliƫ van bijna 5 meter

€ 22.950,-

Style Fibrafort 210 Black

Modern design en bijzonder goede vaareigenschappen

€ 27.950,-

Style Fibrafort 215 Black

Riante en comfortabele cabin