Merken – Topcraft

BBS Watersport is officieel dealer van Topcraft consoleboten, sloepen en tenders. In onze showroom vindt u een ruim aanbod van het actuele assortiment.

 

De Topcraft boten worden inmiddels alweer 22 jaar ontwikkeld. In 1996 is onze importeur begonnen met het ontwikkelen van consoleboten, sloepen en tenders voor een bijzonder betaalbare prijs. Sindsdien zijn de modellen wel veranderd, maar de prijzen niet. Zo heeft u al een ruime visboot vanaf € 2.895,-! Een snelvarende consoleboot is beschikbar vanaf € 5.995,-. Met dit soort prijzen wordt het de concurrentie wel heel lastig gemaakt. De boten worden namelijk compleet geleverd met heerlijk zittende kussensets. In feite heeft u alleen een motor nodig en dan kunt u zo het water op.

 

Extra uitgelicht deze zomer bij BBS Watersport zijn de Topcraft 484 Grande Limited en de 605 Tender. U vindt deze boten bij ons in de showroom. De 484 Grande Limited is in een moderne, maar vooral ook praktische zwart/witte combinatie uitgerust. Het witte dek en kuip zorgen ervoor dat u weinig last heeft van watervlekken. Als u deze boot uitrust met een zwarte cabrioletkap steken de kleuren prachtig tegen elkaar af.

De 605 Tender vindt u bij ons in een zwart/zwarte combinatie. Eerlijk is eerlijk, de tender is een stoere, brede en snelvarende sloep. Dan moet de boot natuurlijk wel een krachtige kleur hebben. Wat ziet er nou mooier uit dan een boot van maar liefst 2,44 meter breed die volledig in het zwart is uitgerust? Rust u deze boot uit met een 50 pk motor, dan vaart hij maar liefst 44 km/u. Dat is immers het voordeel van een tender.

 

Dit jaar heeft Topcraft een nieuwe model geïntroduceerd, de 606 Tender. Ondanks dat z’n naam weinig verschilt van de 605 Tender, is dit een volledig ander model. Het grootste verschil zit hem in het bouwmateriaal. De 606 Tender is namelijk gemaakt van aluminium. Ideaal materiaal om een boot onverwoestbaar sterk, onderhoudsvrij en bijzonder licht te maken. Deze tender kan uitgerust worden met maar liefst 140 pk. Vanwege het slimme onderwaterschip komt de boot ook met weinig pk’s al snel in plané.

 

Al met al biedt dit merk een gevarieerd assortiment aan. Bent u dus op zoek naar een boot, maar betaalt u liever niet de hoofdprijs? Grote kans dat u niet verder hoeft te zoeken.

Merken - Topcraft

In ons assortiment

Overzicht >

€ 6.295,-

Topcraft 484 Grande Limited

De prijstopper van Topcraft

€ 13.995,-

Topcraft 605 Tender

Stoere snelvarende tender van Topcraft

€ 14.950,-

Topcraft 606 Tender

De nieuwste alluminium trend van Topcraft