OUD HUIJZER 578 TENDER

Oud Huijzer 568 Tender
Oud Huijzer 568 Tender
Oud Huijzer 568 Tender
Oud Huijzer 568 Tender
Oud Huijzer 568 Tender
Oud Huijzer 568 Tender
Oud Huijzer 568 Tender
Oud Huijzer 568 Tender
Oud Huijzer 568 Tender
Oud Huijzer 568 Tender

Oud Huijzer 578 Tender

Prijs:€ 13.995,-
Gewicht:600 kilogram
Lengte:5,70 meter
Breedte:2,25 meter
Doorvaarhoogte:1,22 meter
Vaardiepte:0,45 meter
Vermogen:max. 30 pk
Aantal personen:6

Interesse in deze boot?

Stel uw eigen Oud Huijzer 578 Tender samen

  • Prijs: 13.995,00 €
    In combinatie met een Tohatsu motor krijgt u een aantrekkelijke korting op de set! Deze korting is reeds verwerkt in de prijs van de motoren.
    *Indien snelvarend, dan zijn reddingsvesten en een brandblusser verplicht.
    Inclusief vaarklaar pakket: Startaccu 60Ah, Gas- en schakelkabels, SCM gekeurd motorslot, Naam en plaatsnaam stickers, Stootwillen (4) en Landvasten (4)
  • 0,00 €
  • Door op versturen te drukken gaat u ermee akkoord dat wij contact met u mogen opnemen om uw aanvraag gezamenlijk door te nemen.

De Oud Huijzer 578 Tender, het modelzusje van de 580 Tender. Er valt weinig verschil op te merken. Het enige verschil is namelijk de motorbun. Waar de 580 een bult op de motorbun heeft, heeft de 578 dit niet. In feite is dit puur een kwestie van smaak. De een vindt de bult mooier, de ander de wat subtielere motorbun van de 578 Tender. Doordat de motorbun beperkt wordt in de ruimte (geen bult) kan de 578 Tender maximaal uitgerust worden met een 30 PK motor. In principe is hij hiermee niet snelvarend, echter kan hij met wat aanpassingen wel omgetoverd worden tot een snelvarende boot.

De boot zelf is heerlijk ruim. Zijn sportieve uitstraling heeft de boot voornamelijk te danken aan de sierlijke lijnen. U zult merken dat de 578 gemakkelijk door het water snijdt en nauwelijks van zijn koers afwijkt, met zowel lage als hoge snelheden. Dit heeft gedeeltelijk te maken met het gewicht. Met zijn 600 kilogram is hij namelijk niet licht, maar dat zorgt er meteen wel voor dat de boot ontzettend stabiel is.

Het zwemplateau en de opstappen zijn standaard voorzien van echt teak hout. U heeft de optie om uit de fabriek een zwemtrap mee te bestellen. Deze wordt in het zwemplateau geplaatst en kunt u tijdens het varen gemakkelijk loshalen. Zo kunt u op elk gewenst moment een duik nemen en weer makkelijk de boot in komen. Iets wat anders voor veel ergernis zorgt, maar met de Oud Huijzer 578 Tender geen probleem is.

De 578 Tender is standaard voorzien van:
Kabelaring
Rvs kikkers
Zelfozende kuip
Rvs railing op console
Afsluitbare opbergvakken
Rvs railingen op motorbun
Sunbrella plus zit- en rugkussenset
Teak hout op zwemplateau en instappen
Complete heavy duty monokabelbesturing

U kunt u boot volledig samenstellen zoals u zelf wilt. Zo bepaalt u de kleur van de cabrioletkap en kussens en kunt u voor het dek en romp uit de volgende kleurcombinaties kiezen:
Dek: Roomwit of crème
Romp: Zwart, blauw, roomwit of grijs
Andere kleurcombinaties zijn mogelijk tegen een meerprijs.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Gaat uw voorkeur uit naar een gebruikte boot? Kijk dan eens bij onze occasions.

Nieuwsgierig geworden naar de oorsprong van Oud Huijzer boten? Onder ons merkenoverzicht kunt u lezen hoe het merk Oud Huijzer is ontstaan.

Specificaties van de boot:
Lengte: 5,70 meter
Breedte: 2,25 meter
Doorvaarhoogte: 1,22 meter
Vaardiepte: 0,45 meter
Gewicht: 600 kilogram
Aantal personen: 6
Vermogen: max. 30 pk