OUD HUIJZER 700 CABINE

Oud Huijzer 700 Cabine

Prijs:€ 32.950,-
Gewicht:1.200 kilogram
Lengte:7,00 meter
Breedte:2,50 meter
Doorvaarhoogte:1,60 meter
Vaardiepte:0,40 meter
Vermogen:max. 200 pk
Aantal personen:8

Interesse in deze boot?

Stel uw eigen Oud Huijzer 700 Cabine samen

 • Prijs: 32.950,00 €
  In combinatie met een Tohatsu motor krijgt u een aantrekkelijke korting op de set! Deze korting is reeds verwerkt in de prijs van de motoren.
  Indien snelvarend, dan zijn reddingsvesten en een brandblusser verplicht.
  *Standaard bij de 50, 80, 100, 115 en 150 PK motoren van Tohatsu. De 80, 100, 115 en 150 PK motoren worden daarbij ook voorzien van een Power Tilt & Trim meter en Urenmeter.
  Inclusief vaarklaar pakket: Startaccu 60Ah, Gas- en schakelkabels, SCM gekeurd motorslot, Naam en plaatsnaam stickers, Stootwillen (4) en Landvasten (4)
 • 0,00 €
 • Door op versturen te drukken gaat u ermee akkoord dat wij contact met u mogen opnemen om uw aanvraag gezamenlijk door te nemen.

De Oud Huijzer 700 Cabine, de absolute topper van de Oud Huijzer serie. Wat direct opvalt is de hoge en imposante boeg. Het design is afgeleid van de oude bakdekker cruisers uit het begin van de 20e eeuw.
Een van de sterke punten van de 700 Cabine is dan ook dat hij een klassieke uitstraling combineert met moderne vaareigenschappen.

In de boot zelf beschikt u over veel praktische ruimte. De twee voorste stoelen (waarvoor één voor de bestuurder) kunnen gedraaid worden richting de achterste banken. Deze banken kunnen op hun beurt weer omgetoverd worden tot een bijzonder ruim zonnedek. De ruimte tussen de banken in leent zich ook bijzonder goed voor een tafel waar bijvoorbeeld gezellig aan gedineerd kan worden.

Qua motorisering kan de koek niet op met de Oud Huijzer 700 Cabine. Achter de boot mag een motor met 200 PK gemonteerd worden. Met zoveel PK’s haalt de 700 Cabine maar liefst 80 km/u! Nou is niet iedereen hiernaar op zoek. Met een 30 PK motor is de boot net niet snelvarend en kan hij heerlijk gebruikt worden om te cruisen. Alles daar tussenin hangt volledig van uw eigen voorkeur af.

De cabine voorin biedt een slaapplek voor twee personen met een lengte van circa twee meter. Heeft u geen behoefte aan slaapruimte, dan leent de cabine zich goed voor opslag of een chemisch toilet. Omdat u de ruimte af kunt sluiten kunt u gerust gebruik maken van het toilet.

Al met al kan de Oud Huijzer 700 Cabine beschreven worden als heerlijke weekender die zich niet beperkt tot een enkel aspect van het varen. Snelvaren, cruisen of een weekendje erop uit, met de Oud Huijzer 700 Cabine kan het.

De Oud Huijzer 700 Cabine is standaard voorzien van:
Teak dek
Rvs kikkers
Rvs railingen
Chemisch toilet
Zelflozende kuip
Klassiek stuurwiel
Complete besturing
Led navigatieverlichting
Afsluitbare opbergvakken
Silvertex zit- en rugkussenset
Watertank met wasbak en kraan

U kunt de boot verder volledig samenstellen zoals u zelf wilt. Zo bepaalt u de kleur van de cabrioletkap en kussens en kunt u voor het dek en romp uit de volgende kleurcombinaties kiezen:
Dek: Roomwit of crème
Romp: Zwart, blauw, roomwit of grijs
Andere kleurcombinaties zijn mogelijk tegen een meerprijs.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Gaat uw voorkeur uit naar een gebruikte boot? Kijk dan eens bij onze occasions.

Nieuwsgierig geworden naar de oorsprong van Oud Huijzer boten? Onder ons merkenoverzicht kunt u lezen hoe het merk Oud Huijzer is ontstaan.

Specificaties van de boot:
Lengte: 7,00 meter
Breedte: 2,50 meter
Doorvaarhoogte: 1,60 meter
Vaardiepte: 0,40 meter
Gewicht: 1.200 kilogram
Aantal personen: 8
Vermogen: max. 200 pk