STYLE FIBRAFORT 265 OPEN

Style Fibrafort 265 Open

Prijs:€ 89.950,-
Gewicht:
Lengte:7,22 meter
Breedte:2,78 meter
Doorvaarhoogte:
Vaardiepte:
Vermogen:Volvo Penta 270 pk
Aantal personen:

Interesse in deze boot?

De Style 265 Open is ontwikkeld door Fibrafort in samenwerking met Porsche Consulting en dat is goed terug te zien aan haar sportieve uiterlijk! Strakke lijnen in combinatie met het gebruik van luxe materialen maken de Style 265 Open een lust voor het oog!

De Style 265 Open is voorzien van een open bow met een mooie rondzit. Hier houdt het bij deze boot echter niet bij op. In de bow kan er ook voor worden gekozen lekker te lounge tegen de ergonomisch gevormde rugleuningen. Om het gemak compleet te maken is er ook gedacht aan een makkelijk uit te klappen tafel.

De kuip is voorzien van een luxe zetel voor de bestuurder, een ruime bank achter met tafel en ook hier vinden wij een luxe loungebank. In de kuip vinden wij verder een wastafel met kraan en de nodige opbergruimtes voor o.a. een koelbox en andere kleine spullen. Via een deur komen wij in een ruime opbergruimte. Ook een ingebouwd toilet met wastafel en kastruimte ontbreekt niet in deze complete boot.

Het ruime zwemplateau aan de achterzijde van de boot is voorzien van een RVS-zwemtrap. Hierdoor is het bijzonder gemakkelijk de boot op te komen na een verfrissende duik in het water. Alle zit-en rugkussens zijn voorzien van kwalitatief zeer hoogwaardig kustleer in de kleur camel. Deze kleur keuze maakt dat de boot naast sportiviteit ook luxe uitstraalt. Een bijzonder mooie combinatie!

Specificaties van de boot:
Lengte: 7,22 meter
Breedte: 2,78 meter
Motor: Volvo Penta 270 pk