OCCASIONS

NIEUW VAARPLEZIER IN EEN GEBRUIKTE BOOT

Gebruikte boot, occasions of tweedehands boot; welke naam u een goed onderhouden tweedehands boot ook geeft, een wereld aan nieuw vaarplezier ligt voor u open. Naast nieuwe boten heeft BBS Watersport ook een ruim aanbod aan gebruikte boten in haar assortiment. Deze boten worden aan de hand van een strenge selectie uitgezocht zodat u ook daadwerkelijk de boot krijgt die u belooft wordt.

BETROUWBARE KEUZE

Typ “tweedehands boten” in op een willekeurige website voor particuliere botenverkoop en u krijgt een waslijst aan resultaten. De vraag is echter wie er achter al deze advertenties zit. Iedereen kan occasion boten aanbieden, maar wie garandeert de betrouwbaarheid? Zaken als onderhoud, reparaties en hygiëne zijn problemen die vaak langskomen in de particuliere markt. Geen zin in dat gedoe? Kies dan voor de expertise van BBS Watersport.

SHOWROOM

De tweedehands boten die BBS Watersport aanbiedt, zijn in onze werkplaats onderhouden of gerepareerd. De boten voldoen daarmee aan alle eisen die uw vaarplezier garanderen. Ook uw avonturen op het water in een gebruikte boot beginnen dus bij BBS Watersport. Voordat wij een tweedehands boot in de verkoop nemen checken we eerst of deze aan onze eisen voldoet.

U kunt de boten op onze bezoeklocatie in de Harderhaven te Zeewolde bekijken. Onze expertise garandeert u de betrouwbaarheid die u zoekt.

UW EIGEN BOOT VERKOPEN

Wilt u gebruik maken van de showroom en het betrouwbare imago van BBS Watersport bij het inruilen of verkopen van uw eigen gebruikte boot? Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Via deze link vindt u meer informatie over de consignatieverkoop van uw boot.