UITGELICHT

Oud Huijzer sloepen en tenders staan garant voor kwaliteit. De Nederlandse afwerking van het product onderscheidt het van de concurrentie.
Of u nou op zoek bent naar een heerlijk stabiele sloep of een stoere snelvarende tender, Oud Huijzer heeft ongetwijfeld een boot voor u.

Bij BBS Watersport zijn wij enorm gecharmeerd van de Topcraft 484 Grande Limited en de Topcraft 605 Tender. De 484 Grande Limited biedt enorm veel voor een bijzonder scherpe prijs.
De Topcraft 605 Tender wordt gemaakt in de fabriek van Oud Huijzer, en dat valt te zien. Een brede, maar bovenal erg stabiele tender met mogelijke snelheden tot maar liefst 50 km/u.

Sinds 2019 zijn wij officieel dealer van Silver Yacht sloepen. Silver Yacht biedt op het moment drie verschillende modellen aan; de 445, 495 en de 525.
De mogelijkheden bij Silver Yacht zijn eindeloos, van de meest levendige kleurcombinaties tot verschillende type kussensetten.

Het valt niet te ontkennen, aluminium boten zijn enorm populair. Of ze nou als visboot gebruikt worden of voor dagrecreatie, de niet te slopen boten zijn niet meer weg te denken van het water.
Daarom hebben wij ons aanbod uitgebreid met het uitgebreide assortiment van Marine Aluminium Boten. Marine biedt boten van drie tot ruim vijf meter aan.