PEGA TRAILERS

BBS Watersport is officieel dealer van Pega trailers. Pega trailers staat garant voor vele jaren rijplezier. Het robuuste chassis, het basisconcept van alle boottrailers, levert u de uitstekende wegligging en lange levensduur waar ze bekend om staan. Er wordt enkel gebruikt gemaakt van de beste materialen en dat ziet u meteen. Het sterke gegalvaniseerde frame onderscheidt zich direct van de concurrentie. Alles is net even wat strakker en beter afgewerkt.

 

Bent u op zoek naar een hoge kwaliteit trailer voor uw boot? Grote kans dat wij de oplossing voor u weten te vinden, samen met Pega trailers. Of u nou een sloep, consoleboot of cruiser heeft, BBS Watersport gaat samen met u op zoek naar de juiste trailer. Schaft u bij ons een trailer aan? Dan stellen wij deze volledig af op uw boot. Geen één boot is namelijk hetzelfde. Het goed afstellen van de trailer is essentieel voor een rustige en probleemloze rit.
Ook voor onderhoud en reparatie aan uw trailer zijn wij u graag van dienst.

Voor een prijsindicatie kunt u de website van Pega raadplegen via deze link. Let op dat u hier goed kijkt naar wat voor boot u heeft.