Retourneren

Voeg het retourformulier toe samen met de artikelen die u wenst te retourneren.

Het ruilen of retourneren van uw online bestelling is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling.

RUILEN

Indien u een artikel wilt ruilen voor een andere kleur, maat of overige variant, dan retourneert u kosteloos het artikel dat niet aan uw verwachtingen voldoet. Het aankoopbedrag wordt op uw rekening teruggestort. Via de webshop bestelt uw gemakkelijk opnieuw de juiste kleur of maat. In principe kunnen alle op het internet bestelde artikelen, indien voorradig, geruild worden bij onze winkel in Zeewolde.

RETOURNEREN

Om artikelen te retourneren per post doorloopt u gemakkelijk de volgende stappen:

  • Vul het retourformulier volledig in. Voeg deze samen met de te retourneren artikel(en) in de originele verpakking en sluit deze zorgvuldig;
  • De originele labels dienen aan het artikel bevestigd te zijn. Wij nemen alleen onbeschadigde artikelen retour. Het dusdanig uitproberen van het product zoals in de winkel zou kunnen ziet BBS Watersport niet als gebruik;
  • Op het retourformulier vindt u het voorgedrukte retouretiket. Plak dit etiket over de oude adresgegevens;
  • Breng de doos naar een PostNL-servicepunt. Kijk voor het dichtstbijzijnde PostNL-servicepunt op: www.post.nl
  • Bewaar het verzendbewijs dat u van het PostNL-servicepunt krijgt. Wij vergoeden alleen zoekgeraakte zendingen op vertoon van dit bewijs.

 

Artikelen die in de winkel van BBS Watersport in Zeewolde zijn gekocht, kunnen uitsluitend daar worden geretourneerd. Deze artikelen kunt u dus niet per post retourneren. Indien u een artikel dat u heeft gekocht bij de fysieke winkel van BBS Watersport toch per post retourneert, kan deze retour niet worden verwerkt en kunnen wij het aankoopbedrag niet retourneren.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag.