WIE ZIJN WIJ

BBS Watersport, dé watersportspecialist van Midden Nederland

Wie zijn wij? Sinds 1999 specialiseert BBS Watersport zich in de in- en verkoop van boten en motoren en het uitvoeren van onderhoud en reparatie hieraan. Oorspronkelijk gevestigd aan de Burgemeester de Meesterstraat in Harderwijk, maar ondertussen verhuisd naar de prachtige Harderhaven in Zeewolde. Over de jaren heen heeft onze expertise zich verder ontwikkeld en zijn wij hedendaags dealer van: Oud Huijzer, Topcraft, Style en Tohatsu.

Bij ons kunt u dus terecht als beginnende watersporter, maar ook als doorgewinterde watersporter. Sloepen van 4 meter tot prachtige sloepen van 7 meter vindt u bij ons in de showroom.

In februari 2018 is BBS Watersport overgenomen door Rob en John Stouthart (vader en zoon). Natuurlijk doen wij het niet alleen en hebben we een team van ervaren personeel om ons heen. Wie wij zijn vindt u onderstaand.

Bent u benieuwd naar ons mooie bedrijf aan de Harderhaven? Kom gerust langs voor een kopje koffie en geniet van de ontspannen wereld van de watersport.

Ons team

Rob - Wie zijn wij

Rob Stouthart – Verkoop

Rob heeft na 30 jaar ervaring in de Installatietechniek besloten om het roer om te gooien en voor zichzelf te beginnen. Van het genieten op het water in Friesland is de liefde voor de watersport opgebloeid. Zodoende kwam hij in contact met BBS Watersport.

Rob z’n expertise ligt op het gebied van techniek. Of het nou om koeling installaties, automotoren of elektrotechniek gaat, Rob staat er zijn mannetje in.

T: 06-17836044
E: rob.stouthart@bbswatersport.nl

John - Wie zijn wij?

John Stouthart – Verkoop

John heeft recentelijk zijn studie Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. Na jaren in de Telecombranche gewerkt te hebben is hem gevraagd om samen met zijn vader BBS Watersport over te nemen. Hier hoefde hij uiteraard geen twee keer over na te denken.

John z’n expertise ligt op het gebied van verkoop en marketing. Ook John is verliefd geworden op de watersport en dan met name op het zogenoemde ‘sloepen’. Je kan bij hem altijd terecht voor een proefvaart op de vrijdagmiddag.

T: 06-17836044
E: john.stouthart@bbswatersport.nl

Leon - Wie zijn wij?

Leon Peiman – Werkplaats

Leon is onze rots in de branding in de werkplaats. Alweer twee jaar geleden heeft Leon zichzelf in de watersport gestort en hij loopt nu het liefst iedere dag op de Harderhaven rond. Van het aanbrengen van nieuwe antifouling en repareren van motoren tot het schoonmaken van uw boot, Leon is de man voor uw klus.

Komt u langs bij BBS Watersport? Grote kans dat Leon u begroet met een vriendelijke lach en een bak koffie.

E: info@bbswatersport.nl

Marjan - Wie zijn wij?

Marjan Stouthart – Administratie

Marjan is de financiële kracht achter Rob en John. Iedere vrijdag ondersteund ze de mannen op de Harderhaven. Marjan is verantwoordelijk voor de vrouwelijke touch in het bedrijf. Van het aankleden van de entree tot het opzetten van een professionele, goedverkopende watersportwinkel, ook zij is van alle markten thuis.

E: administratie@bbswatersport.nl