WIE ZIJN WIJ

BBS Watersport, de watersportspecialist van Midden Nederland

Wie zijn wij? Sinds 1999 specialiseert BBS Watersport zich in de in- en verkoop van boten en motoren en het uitvoeren van onderhoud en reparatie hieraan. Oorspronkelijk gevestigd aan de Burgemeester de Meesterstraat in Harderwijk, maar ondertussen verhuisd naar de prachtige Harderhaven in Zeewolde. Over de jaren heen heeft onze expertise zich verder ontwikkeld en zijn wij hedendaags dealer van: Oud Huijzer, Topcraft, Silver Yacht, Marine aluminium boten, XC Pro ribboten, Tohatsu motoren en Pega en Marlin trailers.

Bij ons kunt u dus terecht als beginnende watersporter, maar ook als doorgewinterde watersporter. Sloepen van 4 meter tot prachtige sloepen van 7 meter vindt u bij ons in de showroom.

In februari 2018 is BBS Watersport overgenomen door Rob en John Stouthart (vader en zoon). Natuurlijk doen wij het niet alleen en hebben we een team van ervaren personeel om ons heen. Wie wij zijn vindt u onderstaand.

Bent u benieuwd naar ons mooie bedrijf aan de Harderhaven? Kom gerust langs voor een kopje koffie en geniet van de ontspannen wereld van de watersport.