WINTERSTALLING

Zoekt u een plek waar uw vaartuig het winterseizoen ongeschonden doorkomt? BBS Watersport regelt het transport van uw boot naar de geïsoleerde, vorstvrije winterstalling. In de botenstalling is plek voor alle soorten en verschillende maten boten. Van kleine naar grote sloep, van speedboot naar motorboot, de mogelijkheden zijn groot. Een onderhoudsbeurt, antifouling en reparaties zijn gedurende het winterseizoen allemaal mogelijk. Zo is uw boot na de winter weer klaar voor vertrek. Meer informatie over onderhoud en reparatie vindt u hier.

Heeft u alleen een motor te stallen? Ook hier kunt u bij ons voor terecht. Voor slechts € 50,- kunt u uw motor bij ons op locatie stallen.

Het winterseizoen is het perfecte seizoen om uw boot eens grondig aan te pakken. Zo kunt u bijvoorbeeld eindelijk eens die speakerset laten inbouwen waar u in de zomer geen tijd voor heeft gehad. Mocht u speciale wensen hebben en zou u hier graag een prijsopgave voor willen ontvangen? Schroom dan niet om ons aan te spreken.

Let op! Vanwege uitbreiding van onze stalling nemen wij weer nieuwe klanten aan voor de winterstalling. Neem alvast contact op voor de stalling van het winterseizoen 2018-2019.

Tarieven
Compleet pakket* per m2 € 46,-
Boot op eigen trailer gebracht m2€ 38,50
Bok onder schip € 60,-
Eenmalige servicekosten € 21,-
Buitenboordmotor los € 50,-
Transport per kilometer€ 0,50
Transport per uur€ 65,50
Tewaterlating van de boot€ 32,75

Alle prijzen zijn inclusief het geldende btw-tarief, maar onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen.
* Bestaande uit: afspuiten onderwaterschip, twee keer kranen en bokhuur.

Winterstalling BBS Watersport